Share |
  Начало     За нас

ПРЕДО ООД е създадена през 2009 година, като дъщерна фирма на РАДА-Т- КОЛЕВИ ООД с основен предмет на дейност маркетинг и търговско представителство на  Legero и Superfit за България .

Целта на фирмата е разширяването на дейноста, предлагането на качествени, удобни и здравословни обувки на водещи европейски фирми. Основната концепция на фирмата е цялостното обгрижване на клиента и предлагане на различни услуги и продукти .

Съставена от млад, амбициозен и сериозен екип фирмата бързо навлиза в своята пазарна ниша и няколко  месеца по късно открива свой собствен магазин. Благодарение на качествените изделия, доброто обслужване и различните видове продукти и услуги те бързо придобиват популярност.  За гарантиране на качеството на изделията, всяка марка работи с институти които, изпитват и гарантират за качеството на материалите, структурата на обувката, издържливоста на материите.

Основната ни цел е клиентите ни да останат доволни, от всички компоненти предлагани от фирмата, като обслужване, стока, цена, качество и коректност. Нашият екип вярва, че най-големия успех, който може да постигнем са доволните клиенти.

 

Вашето удобство е приоритет за нас!Уеб дизайн DualM studio

2011 © Copyright Predobg.com. Всички права запасени